GSM Review: Samsung SGH-V200

Na deze telefoon een tijdje te hebben gebruikt is de vraag die je jezelf moet stellen, zou ik hem kopen? Het is moeilijk om te kiezen, maar ik zou de Samsung SGH-V200 toch laten liggen. Waarom?

De telefoon wordt met veel accessoires geleverd en deze werken allemaal uitstekend. De software, de extra accu, de datakabel, hartstikke mooi. De telefoon ziet er goed uit, is netjes afgewerkt, oogt degelijk en kan veel. Ook prima.

Maar dan ga je ermee bellen. En dan blijkt dat je de accu redelijk vaak moet opladen, het toestel ruist als je ermee belt, de ontvangst niet geweldig is en ook de firmware van het toestel (de software waar het toestel op draait) is nog niet helemaal okee. Bovendien begon de camera na slechts een paar weken gebruik al stroever te draaien, dat is niet de bedoeling! Ook de spelletjes zijn verschrikkelijk, al is dat een kwestie van smaak.

Voor mij is de belangrijkste functie van een telefoon nog steeds bellen. Met de Samsung kan dat niet optimaal, de telefoon kent zelfs nog wat meer gebreken. Daarom kan ik de Samsung niet meer geven dan een onvoldoende, ondanks de erg complete uitrusting.

De Samsung SGH-V200 krijgt van mij een 5.


Deze telefoon is beschikbaar gesteld door myFONE