Age Of Mythology Gold Edition

De scenario\\\'s verschillen enorm. De ene keer probeer je met een klein leger de onderwereld te bereiken, de andere keer moet je eerst een enorme basis opbouwen voordat je de vijand te lijf kan. Die vijand is echter niet altijd de slimste en kiest voorspelbare routes. In de meeste scenario\\\'s heb je voldoende tijd om een goede aanval of verdediging te bouwen voordat de vijand besluit je leger de pan in te hakken. Dit leidt al snel tot het spelen van een verdedigende positie. Eerst maar eens een muurtje maken, lekker rustig de resources opbouwen om daarna een groot leger te kunnen produceren.


Het duurt even voordat een poort kapot is<\/center>

Hoe verder je komt in de ontwikkeling, hoe meer mogelijkheden er zijn. Je kunt uit diverse strategieën kiezen: soldaten te voet, te paard, met pijl en boog, met lans of nog veel vreemder schiettuig. Zo is er vanzelfsprekend ook een enorme hoeveelheid mythologische wezens die de meest vreemde eigenschappen hebben.


Ze repareren zichzelf, handig!<\/center>

Op een geven moment is het onvermijdelijke gebeurd en zijn de Titans losgelaten. Deze monsters werden altijd tegengehouden door de Goden, maar dankzij een list komen ze langzaam maar zeker vrij. Aan jou de taak om ze te vernietigen voordat ze alles kort en klein slaan.


Er loopt een Titan door uw stad. Mag dat?<\/center>