FOK! Wat een weer: vanmiddag meer kans op een bui

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goede morgen!

Vanochtend schijnt vooral in de zuidoostelijke helft de zon. In de noordelijke helft is er meer bewolking aanwezig en komen er enkele buien voor met in het noordelijke kustgebied een kleine kans op onweer. De wind trekt geleidelijk aan naar matig en komt uit een zuidwestelijke richting.

Vanmiddag is er een afwisseling van zon en bewolking en vooral in het midden, oosten en noordoosten komt er een enkele bui voor. In het westelijk kustgebied schijnt de zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C in het noordelijk kustgebied tot 20°C in het zuiden. De wind is matig en komt uit een west- tot zuidwestelijke richting.

Vanavond komt er in het oosten eerst nog een enkele bui voor. Verder is het droog en zijn er brede opklaringen. In de loop van de avond raakt het in het westen bewolkt en kan er in het noordwesten een bui vallen. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten.

Komende nacht is het in het noordwesten bewolkt met enkele buien, elders zijn er opklaringen en blijft het droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 13°C aan de kust tot plaatselijk 6°C in het oosten. Landinwaarts staat er weinig wind, aan de kust is de zuidwestenwind matig. (Bron: KNMI)

Tot morgen!   

               

Zonsondergang in België (of Frankrijk) (Foto: Professionele-idioot)
De zon aan de horizon (Foto: Professionele-idioot)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.