NIS America brengt Japanse RPG's naar de PS3

NIS America, onder andere bekend van de Atelier- en Disgaea-series, brengt komend jaar drie nieuwe RPGs met een Japans tintje naar Europa. Alle drie zullen exclusief voor PlayStation 3 verschijnen.

Legasista zal in augustus te downloaden zijn via PlayStation Network. In Legasista verken je met een team van drie personages de gewelven van de Ivy Tower. De game biedt random generated-dungeons en je kunt je personages volledig aanpassen; tot aan hun persoonlijkheid aan toe.

Legasista

In Mugen Souls leven zeven werelden vredelievend naast elkaar. Totdat 'The Undisputed Goddess' besluit alle zeven te overwinnen. Je kunt in de game overwonnen vijanden omzetten naar items en je eigen team samenstellen. Mugen Souls komt later dit jaar uit voor PlayStation 3.

Mugen Souls

De laatste, The Witch and the Hundred Knights, verschijnt in de winter. In de game speel je een heks die het moet opnemen tegen haar rivaal met een team van honderd 'minions'. In typische Overlord-stijl kun je ervoor kiezen zo gemeen te zijn als je zelf wil.

The Witch and the Hundred Knights