Trapt

Graphics en cut-scenes
Grafisch ziet het spel er vrij matig uit. Hoewel het spel een grauwe en donkere sfeer heeft, kan dit ook voor een hoop onduidelijkheid zorgen. Ik kon soms gewoon niet zien wat er in een level stond omdat de omgeving slecht belicht was. Ook zijn de randen erg gekarteld, wat inhoudt dat het spel toch veel van de PlayStation 2 vereist. Trapt had misschien veel beter uit de verf kunnen komen als het er beter uitzag, en op een krachtigere (next-gen?) console was uitgekomen. Ook de cut-scenes vallen mij behoorlijk tegen. De orginele ingesproken stemmen zijn nog Japans, maar de vertaling is vrij beroerd. De graphics in animaties staan gewoon in schril contrast met de gameplay die uitdagend en vernieuwend is.

Geluid
De geluidseffecten in de game zijn niet erg geweldig. De game straalt een hoop gewelddadigheid uit met de traps en het vloeiende bloed, dus veel geluidseffecten zijn niet meer dan het schreeuwen van badguys die in een van je traps lopen. De muziek is wel erg toepasselijk en goed. Er wordt hier een duidelijke spanning mee opgewekt waardoor je in een soort opgejaagd gevoel komt.

<\/center>
Survival Mode
Naast de Story Mode waarin je het verhaal afwerkt en de uitgestippelde levels volgt zit er in Trapt ook nog een Survival Mode. Hierbij moet je het zo lang mogelijk uithouden tegen een groot aantal vijanden. Dit vergroot de levensduur van de game aangezien je als speler je uit kan leven met de verschillende traps en zo bruut mogelijke combo\\\'s kan maken en genieten van je doortrapte plan.