Jochie (14) neemt milf achterlangs tegen ligbad

Een veertienjarig ventje uit Zuid-Londen is best wel een baas. Het knaapje heeft ene Amanda Lockhart snoeihard achterlangs genomen. Gisteren is de inmiddels 46-jarige moeder vrijgesproken van verkrachting.

De rechstzitting neemt ons mee naar december 2013. Lockhart zat met het ventje in de auto en zou hem hebben gedwongen haar benen te strelen. Op 20 januari januari vorig jaar zou de brunette zich aan hem hebben vergrepen. Als hij niet zou meewerken, zou de anderhalve meter lange dame hem een portie klappen geven, zo vertelde de puber aan de jury.

"Ik was doodsbang voor haar", jankte het jochie. "Ik wist absoluut niet wat ze met me van plan was."

Twee dagen later, op 22 januari 2014, dreef de milf het ventje in een hoekje van de slaapkamer. Vervolgens trakteerde ze hem op een overheerlijke pijpbeurt. Het hoogtepunt kwam pas echter een dag later.

Op 23 januari stond de vrouw namelijk in de keuken toen de jongen kwam binnenlopen. Hij begon haar te zoenen, maar Lockhart wilde niet verder gaan. Toen ze zei dat hij nog maar een knaapje was, rende hij naar boven om zijn paspoort te pakken. "Zijn geboortedatum leek op juni 1996", verklaarde de dame aan de rechtbank. "Ik dacht dat hij zeventien was."

"Hij pakte me meteen bij mijn tieten. Met één hand wist hij mijn bh los te maken. Hij kneep me zo hard dat ik begon te gillen." Hierna stelde het ventje voor om naar de badkamer te gaan, waarna hij haar voorging op de trap.

"Hij deed mijn topje uit en droeg me op mij uit te kleden", vervolgde Lockhart. "Hij deed zelf ook al zijn kleren uit." Toen de geile milf eenmaal naakt was, nam hij drie naaktfoto's van haar.

Vervolgens ging de rijpe dame, die een zoon heeft die ouder is dan de knaap in kwestie, voorovergebogen tegen het bad leunen. Het kereltje ramde zijn stramme stroopsoldaat in de natte pruim en nam de milf snoeihard achterlangs. "Hij deed het met me en dat was dat. Ik heb hem nooit bedreigd."

Zowel de jury als de rechter ging mee met het sappige seksverhaal van Lockhart. Zij is gisteren onschuldig bevonden aan vijf gevallen van seks met een minderjarige.