Puber neukt bloedmooie juf: pa woest

Menig vader (inclusief uw schrijver) zou apetrots zijn op zijn zoon als deze een lekker juf aan zijn spermaspeer zou hebben geregen. Zo niet de pappie van een 15-jarige geluksvogel uit Oklahoma. De beste man is namelijk woest en sleept Hollis Middle School voor de rechter.

Spil in het verhaal is ene Jennifer Caswell. De 29-jarige, niet onknappe docente Engels, liet zich vorig jaar veelvuldig palen door een bronstige puber. Zo neukte de knaap al staande de mooie juf een kwartier lang in het klaslokaal. Ook werd er gewipt in haar auto, het huis van Caswell en het ouderlijk huis van de jongen.

In april vorig jaar liep de jongedame tegen de lamp en was gedwongen ontslag te nemen. Hoewel de juf een zware straf wegens verkrachting tegemoet kan zien, is de kous wat vaderlief betreft hiermee nog niet af. Volgens de vader van de jongen waren zeker twee personen ooggetuige van de vrijpartij in het klaslokaal, maar werd niemand hiervan op de hoogte gesteld.

Papa zal wel jaloers zijn, want de beste man is namelijk dominee. Hij is dan ook woest op de school, en heeft besloten deze voor de rechter te slepen. Hij wil nu dat de school terechtstaat wegens het in de doofpot stoppen van een verboden relatie.


De mooie juf deed onlangs haar verhaal bij Dr. Phil