Babysitster (20) bestijgt jochie (11)

Een 21-jarige babysitter uit de Engelse stad Swindon, die zichzelf vorig jaar klaarreed op een elfjarige jongen, heeft ongestraft de rechtbank mogen verlaten. Met dank aan de vader van het ventje. Volgens de beste man is zijn zoon een baas, en is oppas Jade Hatt slechts één van de vele neukertjes van zijn zoon.

De bebrilde Hatt blijkt behoorlijk last te hebben van een constant natte voeg. Ze neemt het dan ook niet zo nauw qua bedpartners. De brunette blijkt namelijk eerder al het bed te hebben gedeeld met de vader van het kereltje.

In november vorig jaar vroeg de vader aan zijn neukertje of zij nogmaals op zijn zoon wilde passen. Op die dag was zoonlief namelijk vrij van school. Tegen half twaalf belde Hatt bij het huis aan.

Op een gegeven moment lag het ventje op zijn rug. Snel kleedde de oppas niet alleen zichzelf uit, maar ontdeed zij ook het jongetje van zijn kleren. Hatt ging bovenop het mannetje ziten en reed zichzelf in slechts 45 seconden klaar op diens kloppende roede.

De babysit vertelde het ventje te hebben genoten van de zeer korte wip. Het jongetje zelf zei er geen reet aan te hebben gevonden. Volgen hem was het namelijk niet helemaal netjes.

Toen vaderlief thuiskwam, begon het gedonder. Hij ontdekte een zuigzoen in de nek van zijn zoon en een korte blik in diens telefoon onthulde het pikante onderonsje. De politie was hierna snel ter plaatse.

Hatt bekende al snel, al gaf ze aan dat de jongen haar had verteld dat hij al vijftien was. In de rechtbank verdedigde haar advocaat door te stellen dat Hatt een kleine, onvolwassen vrouw is. Het slachtoffer blijkt een seksueel ervaren puber te zijn, iets dat door zijn vader in een verklaring werd onderstreept.

"Hij is gek op seks", aldus vaderlief. "Hij was helemaal klaar voor deze ervaring. Hij ziet zijn babysitter dan ook als een van zijn vele veroveringen en heeft hier daarom geen enkele moeite mee."

De rechter toonde zich dan ook opvallend mild voor de oppas. Hij legde haar slechts een voorwaardelijke celstraf van een halfjaar op. Wel staat ze nu zeven jaar bekend als zedendelinquent.