Mooie juf (35) gaat vreemd met scholier

Het 'geile juffen'-bericht van de dag neemt ons vandaag mee naar Longview, een plaats in de Amerikaanse staat Washington. Daar heeft een inmiddels 37-jarige lerares Engels zich een jaar lang laten uitwonen door een destijds achttienjarige scholier. Een blik op de foto leert ons dat Lindsay Norwood absoluut geen onknappe verschijning is.

De blondine was tot haar ontslag op 18 mei werkzaam op Mark Morris High School. Elf jaar lang stond ze hier voor de klas om de leerlingen wat Engels bij te brengen.

Ofschoon getrouwd, liet Norwood haar oog vallen op een achttienjarige scholier. Al snel wond de lekkere docente de knaap om haar vinger, en kwam het tot seks. Dit leidde tot een hartstochelijke en passievolle affaire die maar liefst een jaar lang aanhield.

Een andere bron weet te melden dat de adolescente scholier de bloedmooie juf ontelbare malen aan zijn spermaspeer reeg. Geregeld meldde het stel zich ziek om wat uurtjes samen door te brengen. Al die tijd hield de leerling keurig zijn mond, tot hij vorig jaar zijn diploma behaalde.

Op 7 januari van dit jaar, de jongen was inmiddels twintig, liep hij huilend naar zijn moeder. Hij vertelde haar dat hij een jaar lang seks had gehad met zijn lerares Engels. Eerder wilde hij niet uit de school klappen, aangezien Norwood is getrouwd en drie kinderen heeft. Hij wilde haar huwelijk niet in gevaar brengen.

Moederlief stapte echter direct naar de politie. Toen de duimschroeven werden aangedraaid, sloeg de jongeman door. Hij bekende verliefd te zijn geweest op de mooie docente en ze maakten zelfs trouwplannen. Toen haar man echter achter de affaire kwam, bedreigde hij de scholier.

De jongen vertelde ook dat hij al eerder met de relatie wilde kappen, maar dat hij bang was dat Norwood hem zou laten zakken. Hij voelde zich zelfs zo kut, dat hij een einde aan zijn leven wilde maken. De bloedmooie juf is uiteraard gearresteerd. Zij kan maximaal veertien maanden achter tralies belanden.

NorwoodDe juf in kwestie. Franse badplaats?