Uitslag FC Twente - Almere City

FC Twente heeft woensdagavond met 3-1 gewonnen van Almere City FC en doet daarmee goede zaken voor een ticket voor de voorrondes van de Champions League.

FC Twente was tegen Almere City de betere ploeg en binnen de tien minuten kwam de thuisploeg ook op voorsprong. Mathias Kjølø kreeg na een hoekschop alle tijd en schoot fraai binnen. FC Twente controleerde de wedstrijd en had weinig moeite met de tegenstander en vlak na rust viel de verdiende 2-0 van Sem Steijn.

Na de 2-0 leek de wedstrijd beslist in Enschede en FC Twente had kansen op meer doelpunten, maar het was Almere City dat de spanning terugbracht in de wedstrijd. Kornelius Norman zorgde voor de fraaie aansluitingstreffer. Tien minuten na de 2-1 besliste Daan Rots de wedstrijd door de 3-1 te maken en door de zege staat de ploeg van Joseph Oosting stevig op de derde plaats. Die plaats geeft recht op de voorrondes van de Champions League.