FOK! Wat een weer: onstuimig weer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en komen er buien voor. Vooral in de oostelijke helft zijn dat soms felle buien met plaatselijk hagel en onweer. Zeer lokaal kan het door hagel kortdurend glad worden. De wind komt uit het noordwesten en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en komen er talrijke buien voor, vooral in het oosten en noordoosten plaatselijk met hagel en onweer. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De noordwestenwind blijft matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig.

Vanavond is er af en toe zon en komen er enkele buien voor. De wind uit noordwest is matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig. Geleidelijk neemt de wind wat af.

Vannacht komt er hier en daar een bui voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 2°C plaatselijk landinwaarts tot 5°C langs de kust. Boven land staat er weinig wind. Langs de kust staat er een matige wind uit een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

                   

De herfst is goed zichtbaar inmiddels. (Foto: aloa)
De lente zet nog niet echt door, het lijkt wel herfst vandaag. ((Archief)foto: aloa)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.