Milf doet schoonzoon + z'n tweelingbroer

In Massachusetts dient deze week een bizar strafproces. Heather Salines heeft zich voor de rechter moeten verantwoorden omdat ze het bed heeft gedeeld met het vijftienjarige vriendje van haar dochter. De 39-jarige milf blijkt nu ook nog eens te hebben liggen rampetampen met de identieke tweelingbroer van het ventje.

Vorig jaar bloeide er een mooie romance op tussen de blondine en het vriendje van haar dochter. Omdat de twee pubers een echte knipperlichtrelatie hadden en het ventje op jonge leeftijd zijn moeder was verloren, besloot de vrouw uit Saugus haar slag te slaan.

In maart woonde de bronstige puber zijn schoonmoeder, die als twee druppels water lijkt op K3's Josje, tweemaal helemaal uit. Eenmaal in haar auto, en de andere keer in een hotel. Twee vergrijpen die ze in de rechtbank schoorvoetend bekende.

Maar de aanklagers bleken nog meer lijken in Salines' kast te hebben gevonden. De eeneiïge tweelingbroer van het 'slachtoffer' bleek een maand eerder de blondine al een veeg te hebben gegeven. En toen waren hij en zijn broer nog maar veertien lentes jong.

De Amerikaanse wordt nu dus aangeklaagd voor de verkrachting van nóg een minderjarig slachtoffer. Haar advocaten hebben de tweede aanklacht echter direct verworpen. In augustus zal de rechtszaak worden voortgezet.

Saline werd vorig jaar opgepakt wegens seks met haar minderjarige schoonzoon. Zij vertelde de politie destijds dat ze na tweemaal te hebben geneukt naaktfoto's met elkaar hadden uitgewisseld. "Hij zag er echt niet uit als een vijftienjarige", verdedigde ze zich toen. "Hij kwam over als een volwassen kerel."

Hieronder pics van de dame in kwestie. Een Franse badplaats, iemand?