Lekkere lerares (24) doet scholier

Ondanks de hittegolf heeft uw reporter toch weer een 'juf doet scholier'-bericht gevonden. Ditmaal neem ik jullie mee naar Kill Devil Hills,  in de Amerikaanse staat North Carolina. Hier heeft ene Kimberly Lynne Umphlett zichzelf bij de politie gemeld omdat ze zich heeft laten uitwonen door een scholier van een jaar of zestien.

De niet-onknappe lerares kwam in augustus 2013 in dienst van Currituck County High School. Hier stond ze sedertdien voor de klas om de leerlingen Engels bij te brengen. In het voorjaar viel haar oog op een jongen uit de hoogste klas.

In april en de eerste helft van mei prikte de bronstige puber regelmatig met zijn zaadzwaard in de vochtige kier van de geile docente. Het sprookje kwam echter abrupt ten einde toen het kereltje uit de school klapte tegen een andere docent van de school. In geuren en kleuren vertelde de scholier dat hij Umphlett meerdere keren aan zijn paarsgepunte lans had geregen.

Op 18 mei werd de blondinde de laan uitgestuurd. Hierna stelden de autoriteiten een onderzoek in naar de geile juf. Afgelopen dinsdag heeft Umphlett zichzelf gemeld bij Currituck County Sheriff's Office. Ze is inmiddels op borgtocht vrijgelaten.

Hieronder volgen enkele pics van de juf. Trek er zelf maar je conclusie uit:

 

Happy birthday brother. Wish I was there to celebrate with you. Love you.

Posted by Kimberly Umphlett on donderdag 23 oktober 2014
 

So I'll take my 3.2 gpa, passed praxis, 30 hour per week job, party animal, cheesin' butt right through all of the...

Posted by Kimberly Umphlett on vrijdag 25 mei 2012
 

Loving that scarf Jess! Thanks for my little piece of Italy!! <3

Posted by Kimberly Umphlett on zondag 5 februari 2012