Milf doet jochie (15) na sturen tietenfoto's

In Wales dient momenteel de rechtszaak tegen ene Karen Seldon. De 44-jarige moeder uit Abercarn heeft namelijk een seksrelatie gehad met een 15-jarige knul. Ze wist het ventje te verleiden nadat ze hem had overspoeld met foto's van haar tieten en kont.

Op een mooie dag ontving het jochie via Facebook ineens een paar gewaagde foto's van een milf. Zij stuurde hem foto's van haar voorgevel en haar achterwerk. Hierna ontving het kereltje het bericht 'Let's get naughty!' van de rijpe vrouw.

Dat liet het mannetje zich geen twee keer zeggen natuurlijk! Hij ging uiteraard in op de uitnodiging Seldon met een bezoekje te vereren. Het knaapje belde aan en de brunette liet hem binnen.

"Ik wil je!", zei de milf tegen het bronstige pubertje. Nou, dat wilde hij wel, en hij liet de vrouw alle hoeken van de woonkamer zien. Al snel spraken zij een tweede keer af. Seldon haalde haar jonge minnaar op en nam hem mee naar haar huis.

Ze wilden net de trap op naar haar slaapkamer, toen er op de deur werd gebonsd. Het bezoek bleek niemand minder dan de moeder en de tante van het ventje te zijn die verhaal kwamen halen bij Seldon. Hierna werd er over en weer geruzied.

Uiteindelijk moest de politie eraan te pas komen, die het kereltje de duimschroeven aandraaide. Schoorvoetend gaf hij toe seks met de rijpe vrouw te hebben gehad. Ze was 'geobsedeerd' door hem, aldus het kereltje, maar met de seks had hij volledig ingestemd.

Volgens Seldon zelf is er niets van waar en heeft het mannetje gewoon een levendige fantasie. Het kereltje zelf kan inmiddels niet meer stuk bij zijn vrienden. Zij noemen hem inmiddels een levende legende.