Beeldige juf (26) doet scholier

Het was even zoeken, maar we hebben er weer eentje gevonden. Het dagelijkse 'geile juf doet scholier'-bericht van 6 oktober neemt jullie mee naar Garden City in Kansas. Daar heeft de 26-jarige Katie Rufener zich laten uitwonen door een scholier van boven de zestien.

De niet onknappe Rufener was een graag geziene gast op Holcomb High School. Niet alleen was zij docente Wetenschappen, ook was zij coach van het cheerleadersteam en assisteerde zij ook nog eens het dansteam van de school. Totdat zij verliefd werd op een scholier en derhalve zelf ontslag nam.

Op 19 maart kreeg ze een seksrelatie met de puber en reeg hij haar de eerste maal aan zijn spermaspeer. Blijkbaar smaakte dit naar meer, want de volgende dag ging het ventje alweer over zijn geile juf heen. Om haar vervolgens op 10 april nogmaals alle hoeken van haar huiskamer te laten zien.

Uiteindelijk kreeg men toch weer lucht van de zaak. Ondanks dat de seks wederzijds was en de juf net voor de seks ontslag had genomen, is ze vorige week toch opgepakt. Zij zal dan ook een zware straf tegemoet kunnen zien.

JufDe juf in kwestie. Hoeveel nices?
foto: Finney County Sheriff's Office