Mooie biologielerares (24) geeft seksles

Brandi Whitaker uit Richmond, in de Amerikaanse staat Kentucky, is gistermiddag in de boeien geslagen. De 24-jarige biologiedocente ging wat al te diep in op de lesstof seksuele voorlichting. De mooie blondine heeft namelijk tweemaal seks gehad met een zestienjarige leerling.

Nathaniel Johnson snapt er niets van. "Ik heb een hoop vrienden die haar als lerares hebben gehad", beweert de scholier. "Ze is zo'n goede docente en ze mochten haar allemaal."

Tijdens de zomervakantie gierden de hormonen door het lijf van de bronstige puber. In juni ontmoette het ventje Whitaker in het plaatselijke park, om haar aldaar aan zijn zaadsoldaat te rijgen. Een maand later zocht hij de geile juf gewoon bij haar thuis op, en liet haar ook daar alle hoeken van de kamer zien.

Gisteren ontving de politie echter een anonieme tip over de verboden relatie. Whitaker, die overigens keurig is getrouwd, werd hierop prompt in de boeien geslagen. De geile docente heeft inmiddels bekend.

Ouders van leerlingen aan de bewuste school reageren geschokt op het nieuws. Een moeder weet te melden dat dit al de derde keer in nog geen tien jaar is dat een relatie tussen docent en leerling aan het licht is gekomen. Ofschoon je in Kentucky al op je zestiende je een slag in de rondte mag neuken, wordt de bewuste lerares verkrachting, seksueel misbruik en sodomie ten laste gelegd.

Brandi WhitakerDe juf in kwestie. Nice?
(foto: Berea Police Department)