Mila Kunis flirt met radioverslaggever

De zenuwachtige radioverslaggever Chris Stark had de dag van zijn leven toen Mila Kunis aangaf dat ze een date met hem overweegt. Dit zei de actrice in een interview voor BBC Radio 1. 

Kunis maakte zich voor de promotie van de film Oz: The Great and the Powerful klaar voor een reeks standaardinterviews met journalisten. Dat verliep anders toen tegenover haar BBC 1 radiojournalist Chris Stark plaatsnam. De jongen was bloednerveus voor zijn interview met de mooie Mila en gaf dat eerlijk toe. De actrice deed haar best hem op zijn gemak te stellen, wat resulteerde in een hilarisch gesprek.

Stark nodigde haar uit met hem en zijn vrienden mee te gaan naar een voetbalwedstrijd inclusief een etentje bij kiprestaurant Nando’s. “Oké, dat ga ik waarschijnlijk niet vandaag doen omdat ik ziek ben, maar ik wil je misschien wel gezelschap komen houden”, zegde Kunis toe. Daarna volgde nog een gesprek over bier en Baywatch.

Toen de pr-dames gebaarden dat het gesprek weer over de film moest gaan, reageerde de actrice teleurgesteld. “Waarom? Ik moet zeggen dat dit veel leuker is voor mij. Alsjeblieft?” Aan het eind verklaarde ze dat dit ‘het beste interview van de dag’ was.