Chaos!

De leegloop in de Tweede Kamer is tekenend. Prominenten zoals Kaag en Rutte maar ook Hoekstra, de huidige minister van Buitenlandse Zaken. Verder zijn er nog talloze niet zo belangrijke Kamerleden die vertrekken. Ik heb daar eens goed over nagedacht en sta achter mijn stelling: grote groepen mensen zijn het levensspoor bijster en ontsporen steeds verder. Velen van hen hebben eigenlijk intensieve geestelijke zorg nodig. We hebben de complotkrankzinnigen we hebben grote groepen jonge Noord-Afrikanen zoals Marokkanen en Tunesiërs die de Nederlandse maatschappij proberen te ontwrichten. We stevenen af op chaos. Er hoeft naar mijn mening maar een foute Messias op te staan en we zijn af net zoals in 1933 toen de grootste foute Messias zich bekend maakte en verantwoordelijk was voor tientallen miljoenen doden.

In de context van het bovenstaande kunnen we stellen dat een publieke functie, bij bijvoorbeeld de overheid, bijna onmogelijk wordt. Het ongedierte van sociaal media en de straat maken dat je tegenwoordig ook privé kapot gemaakt wordt.
Een voor justitie bekende rat staat met een fakkel voor je deur en schreeuwt een onverstaanbaar braaksel van woorden. Natuurlijk voel je je bedreigd als politicus maar vooral als mens. Er woont een gezin! Wanneer ik de beelden zie maar ook de beelden van die jonge gasten die alles kapot maken en plunderend door steden trekken word ik ontzettend boos, bloed onder mijn nagels vandaan zeg maar.

Dat er massaal gepast wordt in de raden van gemeentes en in de tweede kamer is lijkt logisch. Woke en de rest van het gepeupel dat eigenlijk, nogmaals, snel door GGZ onderzocht dient worden, drukken hun angststempel op mensen met oprechte ambities.
Ik denk dat veel van de ontspoorden niet begrijpen dat de grondslag van een democratie een democratisch gekozen partijenstelsel nodig heeft of dit nu in Den Haag is of in de vele gemeentes. We weten allemaal wel dat we met z’n allen het liefst 17 miljoen partijen zouden willen hebben. Het gaat niet de versplintering; het is wat mij betreft nog nooit zo erg geweest als nu.

Ik vraag het mij oprecht af: koersen we echt af op chaos? Moeten we echt altijd ons gelijk hebben? Heeft XR (Extinction Rebellion) dan toch gelijk gezien de abnormale temperaturen naar het zuiden toe? Ik doe mijn oordoppen in en een blinddoek op, zet Andre Hazes senior op en besluit over 365 dagen weer eens wakker te worden. Wie weet word ik wel heel even wakker omdat de bom valt.