Linkse tranen!

‘O God’, dacht ik, ‘gaat Timmermans nou janken?’ Een dag na de verkiezingen wanneer alle lijsttrekkers nog even reflecteren op hun verlies of winst. Timmermans bleef maar waarschuwen voor het vreselijke rechts. Dat er veel mensen in het land zich ontheemd zullen voelen. Hij had de sms’en inmiddels gekregen! 'Laten we de handen (letterlijk) pakken'. Toen dacht ik, ‘Hij gaat toch niet bidden en huilen?’ Ik heb zo helemaal niets met die enorme huilebalken van links. Het kabinet zou juist gevallen zijn door rechts omdat ze de ‘nareizigers’ uitsloten, ze snappen niets van de uitslag! O nee? Wanneer je statushouders voor gaat trekken op de schrale huizenmarkt dan vraag je erom! Wanneer je niets doet aan de gesel van veiligelanders en maar blijft roepen dat ze ook rechten hebben dat het getraumatiseerde jongens zijn. Dat gezinshereniging altijd moet kunnen en dat we daarvoor ruimte moeten maken in ons hart. Jazeker, in ons hart want letterlijke ruimte hebben we hier in Nederland al een tijdje niet meer.

Het hele linkse electoraat blijft er maar op door hameren dat wij een veilig land voor iedereen moeten zijn. Een land waarnaar gevlucht kan blijven worden wie je ook bent en welk geloof je ook hebt. Geert Wilders heeft nu 37 zetels doordat verschrikkelijk stroperige en 'te sociale' besluitvormingen van het linkse gepeupel. Het volk wil het niet! Het volk wil het niet!! Een dikke twee en een half miljoen kiezers willen het niet! Hoe duidelijk kan het zijn? En toch door janken dat het moet kunnen. Jouw en mijn kinderen wachten al jaren om een gezin te kunnen stichten. Ze hebben een huisje nodig vaak hebben ze de vrouw of man al. Ze worden financieel uitgemolken door huurprijzen van vunzige kapitalisten via hun huizenbezit (Belegging) en van achteren genaaid door hun eigen volksvertegenwoordigers. Ik kan nog wel een tijdje doorgaan hier. Hoe het vorige kabinet grote groepen Nederlanders verschrikkelijk heeft bedonderd: zorgtoeslag kind, Groningen, Limburg. Deze mensen zullen hier nog jaren last van hebben. D66, PvdA, Groen Links en VVD hebben honingthee gedronken met alles wat ongevraagd binnenkwam en azijn geschonken aan Nederlanders die hier hun hele leven al wonen.

Het zou de linkse partijen sieren wanneer ze nu politiek leren zwijgen voordat er straks geen links meer bestaat. En ik ben het eens dat ‘socialisme’ door veel partijen wordt geclaimd. Soms in naamgeving en soms door hun woorden in partijprogramma’s. De Nederlander heeft nu gesproken en gezegd dat socialisme heel iets anders betekent dan het links electoraat voor ogen hebben.