Ik ben zo gek op mijn piemel

Hij werd uit het braindrain programma Goede Tijden Slechte Tijden getrapt omdat zijn door gesnoven coke hoofd steeds moeilijker met de werkelijkheid omging. Ferry Doedens, een proleet van een generatie coke snuivers die het spoor steeds meer bijster is. Het contract bij GTST leverde hem een redelijk salaris op waarmee hij al zijn verslavingen wel kon onderhouden maar na zijn ontslag op staande voet werd alles anders. Wat veel van zijn ‘weggestuurde, ontslagen en gescheiden’ collega’s doen is dan je ziel en zaligheid verkopen bij ‘onlyfans.com’. Je overgebleven fans zijn niet meer geïnteresseerd in je acteerprestaties maar in je lijf, je piemel en met name hoe die opgeborgen wordt in een altijd te kleine onderbroek.

Ik heb niets tegen Ferry of een Nicole, de ex van Peter Gillis, want ik ken deze mensen niet. Ik kijk en keek niet naar deze braindrain programma’s. Ik pik de verhalen op uit de media en heb daar dan een mening over net zoals de Aran Bade’s en Rob Goosens van de Nederlandse media dat doen. Met dit verschil dat zij het nieuwe fenomeen ‘juicekanalen’ ook meenemen. Je weet wel, die figuren die zich bezighouden met roddels en achterklap. Het is allemaal zo verschrikkelijk pathetisch. Neem Nicole die de medewerkers van de vakantieparken van Gillis het leven zo lastig maakte met haar arrogante gedrag en nu dus uit de kleren gaat bij onlyfans.com. Breinloze individuen die zich gedragen als de zombies van de Nederlandse media ....

Nu weer de uitgemeten ophef in de media over Ferry’s onderbroek en de daarin opgeborgen ‘grote piemel’. Hij heeft een warm verbond met zijn piemel dat luidt: ‘Jij brengt mij geluk als ik het nodig heb en ik verzorg je goed en zorg dat je op je ‘stijve’ wenken bediend wordt. Aram Bade vroeg aan hem of hij ‘een sok’ had gebruikt in zijn onderbroek. Ferry keek hem vol ongeloof aan: ‘Een sok? Ik heb toch geen sok nodig?’ Hij kent de meeste piemels hier in Nederland als in zijn kontzak. Nee, hij weet wat hij waard is. Tenslotte gaf Aram hem een witte onderbroek met het RTL4 embleem erop en ja hoor de volgende dag een serie foto’s met het RTL4 embleem met daarachter zijn heerlijke vriend in lengte maal breedte opgeborgen achter het te strakke wit. Ik pakte een teiltje en deponeerde mijn daarvoor nog heerlijke Chinees van die avond erin.