FOK!games kijkt vooruit naar 2005

Zoals we al gezegd hebben in onze terugblik was 2004 een mooi gamesjaar, en 2005 belooft minstens net zo mooi te worden. Ik denk niet dat ik me in de handheld oorlog zal gaan mengen, dat kost me simpelweg nog te veel geld. Er zijn een paar games in het bijzonder waar ik niet op kan wachten, maar toch zal moeten.


3. World of Warcraft

Ik speel de beta van deze game nu al een maandje, en ik ben zelden zo blij verrast geweest met een game. Toen ik me inschreef voor de beta was dat puur uit nieuwsgierigheid, maar deze game is voor mij gewoon een onverwacht juweeltje. Het enige jammere van de beta is het feit dat je characters straks gewist worden als de game uitkomt. Nou, als dat het enige nadeel is wat ik kan bedenken, dan moet het wel een behoorlijk goede game zijn.

<\/center>

2. The Legend of Zelda

Zelfs de titel van deze game is nog niet bekend, ondanks het feit dat er wel wat geruchten hierover de ronde doen. Waar baseer ik dan mijn verlangen naar deze game op? Nou, in tegenstelling tot beleggingsfondsen geldt bij de Zelda serie wel dat in het verleden behaalde resultaten garantie bieden voor de toekomst. Voor de rest is er nog niets bekend over de game, maar dat hoeft ook niet. Als ik maar één game in 2005 zou mogen spelen, word het zeker The Legend of Zelda. Nu maar hopen dat hij inderdaad nog in 2005 in Europa uitkomt.

<\/center>

1. Zie punt 2

Een plaatje zegt toch meer dan 1000 woorden, of zoiets? Nou, daar ben ik het helemaal mee eens.

<\/center>

Mariah Carey zong dat zij niets voor kerstmis wilde behalve \\\'you\\\'. Nou, ik wil niets voor 2005 behalve Zelda. Oehoehoehoe, baaaby...!