FOK!games kijkt vooruit naar 2005

Het nieuwe jaar komt eraan en ik moet eigenlijk zeggen dat er niet echt veel is om naar uit te kijken. De huidige console-oorlog is gestreden en we hoeven eigenlijk niet te verwachten dat er nog echt nieuwe titels worden aangekondigd voor de huidige consoles. Het kost teveel tijd om nu nog iets op poten te zetten dat je dan misschien net voor de release van de nieuwe generatie kan uitbrengen. Dat is wel jammer, maar gelukkig komen de nieuwe handhelds hierheen en zal het pc-gamen natuurlijk gewoon verder evolueren.

Door de aankomende release van de nieuwe generatie consoles zullen de grote jongens er alles aan doen om een gigantische hypemachine op te zetten, zodat iedereen meteen naar de winkel rent om die nieuwe vette console te halen met die nog veel vettere games. Het logische gevolg is dus dat we nog lang niet van alle fanboys af zullen zijn. Sterker nog, die groep zal waarschijnlijk alleen nog maar groeien. Ik hoop alleen dat ze lekker wegblijven uit GAM.

Al met al denk ik dat 2005 niet echt een topjaar gaat worden voor gamers. De enkele topper hier en daar zal het jaar zeer zeker opvrolijken, vooral als je je met sommige van die toppers makkelijk maanden kunt vermaken.

3. Conker: Live and Reloaded
Het originele spel op de n64 heb ik nooit gedaan, maar de stijl van deze game spreekt mij enorm aan. Lekker knallen met eekhoorntjes, die ook nog eens een bevoorraad zijn met een flinke lading humor en grof taalgebruik.

<\/center>

2. The Fall: Last day of Gaia
Op Fallout 3 moeten we nog wel even wachten. Bethesda is er nog wel even mee bezig en het is ook maar de vraag in hoeverre ze bij het origineel blijven. Gelukkig komen er ook nog andere post-apocalyptische RPG\\\'s aan, waarvan The Fall er eentje is. De eerste reviews van deze games zijn al binnen en ze zijn positief en dan hebben ze het nog over een Duitse versie met een kleine berg aan bugs.

<\/center>

1. World of WarCraft
14 januari komt hij dan eindelijk richting ons kikkerlandje en kunnen alle mensen die niet hebben (kunnen/mogen) deelnemen aan de beta van deze game ook de gigantische wereld van World of WarCraft betreden. Door een mooie cartoony graphics, de relatief simpele user interface en de sociale interactie zal dit een game zijn die een hele hoop mensen aanspreekt. Het enige nadeel van deze game is misschien de maandelijkse betaling, maar ach het is een klein bedrag als je nagaat hoeveel tijd je in deze MMORPG kunt en zult steken.

<\/center>