Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Om de extra dingen in de game te behalen, moet je ‘secret tokens’ verzamelen; deze zijn door de hele game verstopt. Deze kun je inruilen voor bijvoorbeeld nieuwe laadschermen (met de real life versies van de polygoondames in de game), of art galleries.

Hoewel niets echt boven de middelmaat uitsteekt, is het de makers gelukt om in Larry’s eerste driedimensionale versie in de typische Larry-stijl te houden; de held van de game is klein, dik en heeft flaporen. Bij de dames is er vooral op de polygonen in het borstgedeelte gelet, en is aan de rest, vooral het gezicht, minder aandacht besteed. De omgevingen zijn verder vrij kaal; je hebt niet het gevoel dat de campus en de omliggende straten echt ‘leven’.

<\/center>

Het geluid is wel erg goed gedaan; voor de stem van Larry Laffer is voor zover ik kon horen dezelfde herkenbare stem gebruikt als in de vorige delen, en zijn neefje klinkt al net zo hilarisch en sukkelig. De stemmen van de dames zijn ook goed gekozen; elke dame heeft een stem die bij haar past, en de stemmen zijn vrij enthousiast ingesproken. De muziek is middelmatig; met uitzondering van de verschillende versies van het bekende Larry-deuntje dat al sinds het eerste 16-kleurige deel gebruikt wordt; deze zorgen bij iedereen die de eerdere delen gespeeld heeft voor een brede grijns.