FOK!games roddelt er op los!

LARA LUST ER WEL PAP VAN!<\/center>


Er gaan sterke geruchten dat de befaamde Lara Croft een nieuwe lover heeft. Lara was al een tijdje vrijgezel nadat haar vorige vermeende lover Duke Nukem plotseling verdween zonder enig spoor. Zoals we eerder meldden had de Duke niet genoeg aan Lara en vergreep hij zich meerdere malen aan het 15-jarige Filippijnse schoonmaakstertje. Vlak hierna is hij van de aardbodem verdwenen en of Lara hier iets mee te maken heeft is onduidelijk maar wel ZEER AANNEMELIJK.

Maar het lijkt erop dat er gelukkigere tijden zijn aangebroken voor Lara, want we wisten haar namelijk op de foto vast te leggen met haar laatste verovering. We hebben helaas geen scherpe foto\\\'s van deze man kunnen nemen, doordat Croft onze reporter opmerkte en hem uit zijn schuilplaats schoot. Wij denken dat het wel eens om een man van adel kon gaan, namelijk ene Prince van P, die ook alweer lang vrijgezel is. We houden u op de hoogte!


LARA VERKLAART: IK HEB GEEN GEHEIME VAKANTIEVILLA!<\/center>
Ander nieuws over Lara: jarenlang werd er niet meer over gesproken, maar nu de geruchten voor de zoveelste keer de kop opsteken komt ze naar buiten met haar eigen verhaal. \\\"Er is helemaal geen geheim level! Ik word niet goed van al die praatjes over geheime levels!\\\" In haar vroegere avonturen kwam het af en toe eens voor. Als je alle bonussen had verzameld, dan kon je als trouwe speler nog een extra bonuslevel spelen. Zo mocht je ten tijde van het zesde avontuur een geheimzinng pand vol met gaten en andere dimensionele eigenaardigheden betreden. Die merkwaardige eigenschappen leken vooral te zijn ontstaan doordat de makers te lui waren om het fatsoenlijk af te werken. Lara werd dus blij gemaakt met een dode mus. Natuurlijk zijn dimensionele poorten leuk, maar na een paar keer verdwaald te zijn is er niks meer aan.

Het aparte bouwsel voldeed ook niet aan de eisen van de fabrikant en vanaf nu worden er geen halfafgemaakte testopstellingen meer achtergelaten in de omgeving. Lara moet het nu dus zonder vakantiehuisje doen. Maar er is ook goed niews: \\\"Ik heb nu eindelijk mijn vergoeding van Eidos gekregen voor de eerdere delen. Ik heb meteen alle kapotte muren laten herstellen en een normale trainingsruimte laten bouwen. Nu kan in tenminste ongestoord trainen. De deur kan zelfs op slot op een normale manier!\\\", sprak een hevig geëmotioneerde Lara tegen onze verslagggever. Blijkbaar had ze nogal vaak last van insluipers die haar onder de douche probeerden te betrappen. Lara is nogal exhibitionistisch ingesteld zoals bleek uit haar avonturen in Nude Raider, een beetje privacy kan dus geen kwaad!

Het geheimzinnige bouwsel uit haar zesde avontuur.

Lara hoopt op een vette cheque nadat haar zevende avontuur gedigitaliseerd wordt. \\\"Dacht je dat een butler en dit grote kasteel niks kost?\\\" Helaas had de verslaggever er zjjn hoofd niet helemaal bij. Na de opmerking \\\"Zijn het echt geen siliconen?\\\" moest hij (wederom) razendsnel het majestueuze pand verlaten in een regen van kogels.


Kijk snel op de laatste pagina voor onze LEMONY SNICKET PRIJSVRAAG!<\/marquee>

Gamers Gossip!©<\/sub>

Help ons; deel dit item als je het leuk vond
Gamenieuwtje gevonden? Tip ons dan via de submit!
Schrijf je graag over games of e-sports? Join the gamescrew!
De comments staan op de laatste pagina