Yolanthe speelt vriendinnetje Mark Wahlberg

Yolanthe Sneijder-Cabau speelt in de actiethriller Pain and Gain de vriendin van Mark Wahlberg. Dat schrijft het Amerikaanse filmblad Variety. Haar personage heet Barbara. De actrice werd vorige week al gespot in sexy outfits op de filmset van de Hollywoodfilm.

De 27-jarige Yolanthe wordt geregisseerd door Transformers-regisseur Michael Bay. Pain and Gain wordt de eerste Hollywoodfilm voor de Spaans-Nederlandse actrice en presentatrice. Hoe groot haar rol in de film is, is niet duidelijk.

Yolanthe liet vorige week maandag via Twitter al weten aan een spannend project te werken. "Het maakt me het gelukkigste meisje op aarde." Sneijder-Cabau speelde vanaf 2005 tot 2008 in de soapserie Onderwerg naar Morgen en had een rolletje in de film Het Geheim van Mega Mindy uit 2009.

Bay werkt al jaren aan de film, maar wilde volgens filmstudio Paramount pas beginnen met de productie nadat hij een perfecte cast bij elkaar had verzameld. De actrice is in de film te zien naast Dwayne 'The Rock' Johnson, Ed Harris, Rob Corddry en Tony Shalhoub.

Pain and Gain is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over een groep bodybuilders uit Florida die de criminaliteit in gaan. Ze starten een krijgstocht vol ontvoeringen, afpersing en moord, maar dat gaat niet helemaal zoals gepland. De film moet volgend jaar in de bioscopen draaien.


Yolanthe speelt vriendinnetje Mark Wahlberg (Foto: Novum)