SP! Hoezee!

In de rubriek Plat Haags nemen TheGrandWazoo, Driek Oplopers, Petertjeprik, Luc van Lier en harry64 het Nederlandse politieke landschap onder de loep.

columnicon harry64Het gaat goed met de SP in de peilingen en wat ik nooit had gedacht: de SP krijgt steeds meer mijn sympathie. Misschien wel omdat ze niet zoals de PvdA spekbekmannen kiezers en andere partijen afbranden of omdat ze andere partijen gewoon op hun partijpunten aanvallen, in plaats van dat er nietszeggende oneliners worden gebruld als NL gaat naar de klote met de SP.

Helaas proberen de varkens van CDA, D666 en andere kunduzklungels de SP in het zelfde straatje te manoevreren als de PVV. De leden van de SP zijn ineens laaggeschoold of uitkeringzuigend tokkietuig en als je voor de SP kiest op 12 september dan is de vernietiging van Nederland geheel jouw schuld. Bullshitgeblaat van de pro-EU zakkenvullers uiteraard. Die zien hun Brusselse banencarrousel in gevaar komen met de SP aan het roer. Over roeren gesproken, nog zo´n achterlijk wandelgangenkwaakje dat de SP communistisch zou zijn.

Ik vind die pro-EU brallers en het zieke Brussel vele malen communistischer want die streven er openlijk naar om alle landen even arm te maken door middel van onaantastbare ondemocratische gruwelen als ESM wat er demissionair even snel doorgedrukt werd.

Wat ik wel jammer vind is dat Roemer zijn grote bek over het niet betalen van de Brusselse graaipremie bij niet halen van het begrotingstekort de zelfde dag al weer ´nuanceert´ omdat grafgravers-partijen als D666, CDA en de andere kunduz-klaplopers er massaal over struikelden. Dat moet je dus eigenlijk niet doen Emile, laat die hufters zoals raticus politicus Verhagen zichzelf maar kapot blaten met hun domme gekakel. Gewoon schijt hebben aan die CDA-psychopaten Buma en Verhagen die kennelijk denken god zelf te zijn.

Eigenlijk is die lijstverbinding met OoitLinks en de Partij van de Achterbaksheid ook een foutje. Wat ik al eerder zei: die partijen zijn enkel er op uit om Nederland verder te verkloten door ons mooie landje uit te leveren aan het EU-monster, dat als het NL eenmaal heeft leeggezogen dat zelfde NL gewoon op de zelfde stapel flikkert als waar de Grieken nu liggen. Als ze jou Emile daarvoor een mes of zes in je politieke rug moeten steken dan zullen de Spekbekkers, Samsomietjes en Sapjes dat zeker niet laten.

Uiteraard hebben de kopstukken van die partijen al stiekem mooie baantjes geregeld voor zichzelf binnen de stinkende ingewanden van het Brusselse monster als het eenmaal zover is. Die rekening, daar moet gewoon een streep doorheen, zelfs als dat zou betekenen dat je met de PVV moet samenwerken Emile. Oké ze zijn wat grof in de bek af en toe die PVV'ers, maar dat is ook de enige manier waarop je iets bereikt tegen de Brusselse fans, door ze tegen de schenen te schoppen. Als Geert nu doet waar hij goed in is namelijk Brussel tegen de schenen schoppen, dan kan jij mooi de nette beschaafde fatsoenlijke jongen blijven.