J-Neijd

In de rubriek Plat Haags nemen TheGrandWazoo, Driek Oplopers, Luc van Lier en harry64 het Nederlandse politieke landschap onder de loep.

columnicon harry64
Hey die Driek. Zowaar je stevige stukkie vol terechte kritiek en conclusies trokken mijn labiele PVV-brein even uit de Friso-modus. Ook riep het bij mij de vraag op wat dit gepiepelepeeveedeeaa voor jou betekent als verschillig PvdA-man met het hart voor mensen op de juiste plaats. Jij hebt je hart en hersens wel op de juiste plek zitten, maar ja, was dat niet zo geweest, dan waren we jou ook kwijtgeraakt aan het mallotenparadijs in Den Haag of erger nog een crisisversterkende en veel te duurbetaalde overbodige Brusselbaan.

Tegenwoordig zijn onze landbestuurders meer geschift dan ik ben met mijn brakke breintje. De maatschappij ook hier in Nederland lijkt een rare, nare kant op te gaan. De PVV draagt prive-hatend-baasje Teeven voor als erelid voor RegenboogLinks, jouw stadsgenoot Delano Feiter mag op grond van polikritiek-kathoziek-stadsdeellutser zijn, gewoon homohaat de wereld in spuiten. De rechter sleept doodleuk het EU-verdrag voor de rechten van de mens er aan de verwijfde EU-haren bij om meneer de homohatert, die homofilie maar een enge ziekte vindt, vrij te spreken. Alsof homo's geen mensen zijn maar een soort viraaltjes die bestreden moeten worden. Rare rechters hebben we hier.

Je zou er bijna Jneijdig van worden. Jneid en de kathoziek delen in ieder geval die hobby dan weer wel. Over Jneidig gesproken, de Turkse moslims mogen weer ongestraft joden haten, want Turks, islam, cultuur, verrijking, en o zo gezellig dat Turkse fascisme, veel beter dan de Nederlandse variant van moslimhaten, want dat is nog steeds not-done natuurlijk volgens de grachtengordelvingerzwaaiers.

De Turkjes met nazineigingen konden zelfs nog een leuke wegpestactie organiseren om de afvallige meneer Mehmet Şahin, die het in zijn botte kop haalde om tegen deze verfijnde cultuurgebonden moslimtraditie in te gaan, de buurt uit te weren voor zijn eigen veiligheid. Daarbij worden ze dan ook nog gesteund door voorheen CDA'er maar nu onafhankelijk(o ja, echt?) gemeenraadslid Ali Özyürek. Je zou het toch bijna niet moeten willen. Misschien kan de PVV deze Turk dan weer voordragen voor een erelidmaatschap van Stormfront, die zouden toch zeer vereerd moeten zijn met dit vergaskameraanbiddend gemeentraadslid. Als we dan toch bezig zijn met het Stormfront spekken, dan meneer Erdogan ook maar even voordragen, gouden kans nu hij binnenkort even ons kouwe kikkerlandje aandoet.

Stiekem moet ik wel een beetje gniffelen bij het fantasietje dat komt opborrelen: Erdogan de stoere Turk, met een Turks kindje op de arm en een voet op de lijken van de pleegouders. Naast hem premier Rutte die sardonisch grijnzend blaadjes uit het Nederlands wetboek trekt, want als je alle wetsartikelen die islamofobisch zijn en zionisme promoten, uit het Nederlands wetboek scheurt, houd je een boekje over dat net zo dik is als de Donald Duck, of de huidige bankrekening van de gemiddelde Nederlander. Het is maar net vanaf welke kant je het bekijkt.

Heb jij trouwens al enige heftige reacties bespeurd als zijnde de roep om een groots proces en zo in de verschillige en zeer alerte media? Ik verwacht ook nog een horde moslims, die al afkeurend schreeuwend, Turkse vlaggen verbrandend, wegens niet eens mee en de islam wordt geschaad en zo, de Harense gedachte levend houden. Afijn ze zullen wel zijn blijven steken bij de homorespectregenboogzebra in Utrecht. Want ook het aanleggen van een multikleurenzebrapad werkt veel beter dan aanpakken en vervolgen van de boefjes, hebben de Utrechtse regenboogvarianten van de grachtengordelgekkies bedacht in een helder rookvrij moment.

Laat het dus een troost zijn Driek, dat niet alleen Amsterdam vergeven is van dit soort bij InHolland opgeleide bestuurlijke stad en land slopende idioten waar de Harense reldebielen nog een puntje aan kunnen zuigen. Steden en landen slopen doe je van binnenuit in plaats van buitenaf, veel effectiever.

Affijn, ik ga weer in standje Friso, da's goedkoper dan aan de drank en het maakt de krankzinnigheid van vandaag de dag net zo goed dragelijk als een fles wodka.

Ik hoor je wel weer.