Uitslag Vitesse - Fortuna Sittard

Vitesse zal dit seizoen in ieder geval niet met een negatief puntentotaal eindigen. Het won vandaag met 3-2 van Fortuna Sitterd en heeft daardoor nu twee punten in de Eredivisie.

Vitesse, dat door de strafpunten al gedegradeerd is, begon desondanks fel aan het duel. De beloning kwam na twintig minuten, toen Aaronson zijn club op voorsprong zette. Het had ook op 2-0 moeten komen maar De Regt mistte een grote kans doordat hij de bal met hoofd verkeerd raakte. Vlak voor rust was het uiteindelijk Fortuna dat scoorde, Córdoba zorgde voor de gelijkmaker.

Uit een benutte strafschop van Lonwijk kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong. Vitesse gaf de moed echter niet op en dankzij Van Ginkel kwam het weer langszij. Met een intikker zorgde Aaronson voor de 3-2 en bezorgde zo Vitesse toch nog de overwinning.