FOK!filmchicks: Crew versus Evil (M/V)!

Doodkapje krijgt chronische diarree van Shia LaBeouf

Shia Leboef, Labeuf,… Shia LeBouf… Shia LaBeouf; goddank bestaat er de copy/paste-functie. Zoals je niet elke dag een gezonde, harde keutel op het sanitaire keramiek kunt afvuren, heb je wel eens een slechte editie van een reeks. Zo ook met Transformers, al lijkt het met Shia erbij toch wel chronische diarree te zijn. Het feit dat je wulpse deernes kunt scoren wanneer je een homo-erotische fantasie met een gele robot ernaast in stand kunt houden maakt dit toiletbezoek tot een gevoel van oneerlijkheid.

Het zit je natuurlijk ook niet mee als je dan in een andere reeks terechtkomt waarbij mensen hoge verwachtingen hebben. En dan noemen we in dit geval Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Maar ja, jongen! Daar kies je zelf voor. Het feit dat hij niet mee ten onder gaat met het koninkrijk baart mij zorgen. Er kan een vervolg komen met Shia in de hoofdrol.

Nu is er een film aanstaande met LaBeouf (inmiddels weet ik zijn naam vloeiend uit mijn vingers te krijgen en weet ik niet of dit een goed of slecht teken is): Nymphomaniac. Ergens hoop ik dat het verhaal gesloten eindigt met Shia in één of ander Japans schoolmeisjesuniform; Bumblebee als gigantische, robotische en buitenaardse octopus. Mooier dan een uit elkaar getrokken Shia met hertenoogjes kan een slotscène niet zijn.

stevenmac26 doet niet aan dierenbescherming als het Sid betreft!

Vandaag wil ik mijn gal spuwen over Sid, wie kent hem niet? Sid is een luiaard en deed zijn intrede in Ice Age 1 en kwam daarna nog voor in 3 andere delen. Deze delen waren :Ice Age: The Meltdown, Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, Ice Age: Continental Driff. In deel 1 vond ik hem nog wel komisch maar in de andere delen was het alsof ik naar een tekenfilmfiguur van Jim Carrey aan het kijken was, elke keer dezelfde grapjes en gezichtsuitdrukkingen. Het is jammer dat de luiaard nog niet uitgeroeid is want na het zien van de vier films zou ik er namelijk zelf maar al te graag voor willen zorgen..

Hij is niet grappig maar gewoon hinderlijk en ik snap maar al te goed dat in deel 1 zijn familie hem vergeten was en in deel 4 gewoon weer expres achterlieten. Goed voor die luiaard. Ik snap ook niet zo heel goed waarom die andere dieren zolang met hem volgehouden hebben want ik had hem allang al van een berg geduwd. Sid is

Re krijgt spontane darmperistaltiek van Tori Spelling!

Tori "daddy give me a role in any of your successful series" Spelling. Als er een actrice is die op het succes van d'r vader mee mocht surfen was het de vleesgeworden nageboorte van een Tori Spelling wel. Na jarenlang gedrein mocht ze dan eindelijk schitteren naast Dylan, Kelly, Brenda en nog een niemendalletje in postcodegebied 90210.

Haar verborgen acteertalent leidde tot menig suïcidale neiging van de kijker en na tien lange lange seizoenen werd er eindelijk de stekker uit getrokken. Helaas had de reeds omgebouwde Tori (linkertiet als ballon in d'r nek, rechtertiet gedeflateerd hangend rond haar navel) de smaak te pakken en mocht schitteren in wereldhits zoals 50 ways to leave your lover en The house of yes.

We zijn eigenlijk dolblij dat pappa dood ging in 2006 en daardoor - zeer gewenst - de carrière van deze blonde diva voorgoed mee het graf innam.

MoBlo thinks Julia Roberts is a Pretty Irritating Woman

Ik weet eigenlijk niet precies wat 't is. Gewoon niet. Maar zodra ik hoor dat zij in een film zit dan is de film meteen kut. Los van het feit dat ik 't geen briljante actrice vind (het is overduidelijk ACTEERwerk) werd ik zonet ook nog gewezen op de foto waarop ze te zien is met een paar pakjes zware Van Nelle onder haar oksels. Bedankt hiervoor, Greys, bedankt. De film Pretty Woman waar ze mee 'doorbrak' (deed ze dat maar 's ) is een van de meest overgewaardeerde zaadfilms die er ooit geproduceerd is en haar spichtige arrogante hoofd doet ook niet veel goeds.

Natuurlijk zijn er geen vrouwen op het internet en ben ik een grote dikke nerd die iets post in de richting van "I would definitely not do her" maar eigenlijk avonden op haar zit te fappen, maar dat doet verder niet zoveel ter zake. Nee, doe mij maar Sandra Bullock!

Anne neigt naar kindermishandeling als het Dakota Fanning betreft

Oké, officieel behoort ze inmiddels tot de volwassenen, gezien ze 18 jaar is geworden dit jaar, maar ik kan mij enkel het smoeltje herinneren uit Man on Fire, War of the Worlds en I am Sam. En dat is echt niet op een positieve manier. Zodra het kind begint te lachen vergaat mijn eetlust, laat ik de popcorn maar aan mij voorbij gaan en krijg ik de neiging om haar op de platte hand een wortel of suikerklontje aan te bieden.

Om de een of andere reden proberen ze haar qua uiterlijk klein te houden door haar kinderachtige paardenstaartjes aan te meten en kleren in alle kleuren van de regenboog, maar geven ze haar daarentegen qua tekst wel de meest bijdehante opmerkingen, die absoluut niet samengaan met dat schelle piepstemmetje van d'r. Stop haar alsjeblieft gewoon op paardrijden met een flinke lolly in d'r mond.