FOK!filmchicks: Crew versus Evil (M/V)!

sp3c stemt Johnny de Mol omdat hij stinkt

Zijn acteerwerk stinkt, zijn houding stinkt, zijn Nederlandse uitspraak stinkt, Engelse uitspraak stinkt en ik gok dat als hij naar de wc gaat om te poepen hij niet achteraf even wat dennengeur rondsproeit want hij heeft een naam hoog te houden!

Je zou denken dat dit reden genoeg is om hem te nomineren maar als echte man kan ik best tegen een beetje stank, dat is het probleem niet. Het is de frequentie van die stank! Je wil het niet op iedere hoek van de straat tegenkomen en in de wc wil je gewoon dennengeurensproeisel ruiken maar daar is onze Johnny het niet mee eens. Hij stinkt van Oesters van Nam Kee tot Vet Hard en van Zwartboek tot elke andere Nederlandse productie die meer dan 100 euro 75 aan commercieel geld heeft gekost en dat is wat te veel van het goede!

Ik ben er klaar mee, ik hoef hem niet meer te zien voorlopig, tenzij hij een leuk rolletje in the Walking Dead weet te veroveren maar ik ben bang dat hij als Zombie ineens wel goed Engels kan praten en dan heb ik daar ook gelijk al geen zin meer in... nuff said!

Tha_Erik krijgt jeuk van Nicolas Cage

Waar te beginnen bij deze man. Z'n neus, z'n ogen, z'n gezichtsuitdrukking (nadrukkelijk enkelvoud, want meerdere heeft deze acteur er niet), z'n stem of z'n acteerprestaties. Ik kan me geen enkel vlak bedenken waarbij ik enige waardering voor deze man heb. Dat hij het ver geschopt heeft in Hollywood verbaast me dan ook vrijwel iedere keer als ik weer een filmposter zie met zijn hoofd in levensgroot formaat. Dat is altijd weer even schrikken. 

Voor mij is een van de belangrijkste eigenschappen van een acteur dat deze als een kameleon allerlei verschillende personages kan spelen, en dan wel op zo'n manier dat ze stuk voor stuk losstaande karakters zijn. Nicolas Cage kan dit niet. In elke film waarin ik hem zie (en helaas voor mij wordt hij nogal eens gecast in films die ik wil zien) is het altijd dezelfde Nicolas Cage. Of ie nou blond is of kaal, een baardje heeft of een kale kin, het mag niet baten. Ik zie dezelfde man in elke film. En dat is geen man waar ik warm van word.

Er zijn mensen die deze man geen vervelend figuur vinden. Die vinden dat hij puppyogen heeft, een sympathieke uitstraling. Ik daarentegen vind dat het niet anders kan zijn dan dat de klok twaalf uur geslagen heeft toen hij een keer zijn zin niet kreeg, en zijn gezicht is toen permanent in standje zelfmedelijden komen te staan. Altijd die zielige ogen, wenkbrauwen schuin omhoog, mondhoeken in standje janksmoel. Het triggert bij mij meteen mijn allergische reactie tegen deze kerel.

Misschien is het tijd dat hij een carrièreswitch maakt. Het liefst ergens naar een verlaten oord waar ik 'm nooit meer hoef tegen te komen. 

Peter vindt Jim Carrey ronduit afgrijselijk!

Welke film van Carrey je ook kijkt, je weet dat hij er minimaal 10 keer vervelend grappig overdreven in moet lachen om een eigen grap. Die dan ook nog eens te simpel en totaal niet grappig is. Typetjes nadoen waarbij je geen ander persoon kunt inbeelden en altijd in de schijnwerpers staan.. Nooit een bijrolletje of een film maken waarbij niet alle aandacht naar hem uit gaat.. Ik krijg zelfs geen plaatsvervangende schaamte meer als Jim iets verkeerds of raars doet in een film. Dat wat hem overkomt wens ik hem van harte toe. Ik ben het zat om 'meneer ik doe raar dus ik ben grappig, jullie moeten mij NU grappig vinden, dat staat in het script' een film te zien verpesten dus kijk bij voorbaat al geen film meer waar hij in speelt. Sorry voor de arme medespelers die niets met de keuze van de regisseur en producer te maken hebben!

Monopoly gaat voor Jenna Jameson en haar vergane glory(holes)

Ooit was Jenna Jameson de natte droom van menig puisterige jongeman. Toegegeven, na een paar puike producties als: Up and Cummers 10, Virtual Reality 69 en natuurlijk niet te vergeten Where the Boys Aren't 7, is dit botoxteefje toch wel echt snel afgetakeld.

Nu zijn het louter producties waar haar schaamlippen vier keer kleiner zijn dan haar normale lippen. En we weten allemaal wat die schaamlippen hebben moeten doorstaan...

Laatst nog maar eens het voordeel van de twijfel. Ik had een film tot mijn beschikking waar deze dame een rol in had. Na een tijdje kijken merkte ik dat het krijgen van een erectie niet echt voortreffelijk ging. Toch wel een essentiële vorm van waardering voor je werk. Even voor de duidelijkheid, ik ben een gezonde jongeman met een hoog libido.

Al met al ben ik er wel klaar mee. De matige acteerprestaties, ver ondermaatse vocabulaire, zwakke vorm van expressie en menigeen nep tranen in het einde van de scenes.

Ik ben er wel klaar mee, zonde van mijn geld en tijd. Ik raad dit niemand aan.

Lavenderr kan Rowan Atkinson in de rol van Mr. Bean echt niet aanzien!

Ik vind zelf dat ik wel gevoel voor humor heb, maar dat gevoel laat me volkomen in de steek als ik deze man zie op tv. Dan weet ik niet hoe snel ik weg moet zappen. Als ik langer dan een minuut naar hem kijk heb ik de neiging om degene die naast me op de bank zit te wurgen, of dat nu de kat is of wie dan ook. Kortom, deze man maakt slechte dingen in me los.

Vind alles aan Rowan Atkinson als Mr. Bean niet leuk. Irritant. Flauw. Vervelend. Kinderachtig. En die gekke bekken zijn ook niet aan me besteed.