Winnaars Natuurlijk Niet!

Tromgeroffel! Het systeem heeft de drie winnaars uitgeloot en het zijn: HSG met de inzending dat George Washington de eerste president was; KouweZakkie met de Perpetuum mobile en tot slot Lunatt met het meest geven antwoord: God!

Er deden in totaal 88 mensen mee aan de prijsvraag. Een (hele) kleine greep uit de vele inzendingen: de mythe dat een mens maar 10% van zijn brein gebruikt, het Monster van Loch Ness en de mythe dat alle mannelijke FOK!kers een paarsgepunte lans van 30 cm hebben kwamen voorbij.

Qltel schreef: “Ik vond de mythe dat iemand die sneller door de regen loopt minder nat wordt dan iemand die dat langzaam doet een hele aardige. Maar helaas weet ik niet meer of dat nu waar is of niet.” Deze vraag heb ik even voorgelegd aan Haushofer en het advies was kort en bondig: je kunt beter  zorgen dat je zo snel mogelijk uit de regen komt als je niet nat wil worden. Zie de uitleg in onderstaande video.

Nostra krijgt een eervolle vermelding met de inzending dat het een mythe is dat FOK! zal ophouden te bestaan. Ook de FOK! klassieker dat Alberto het park gecheckt heeft komt voorbij, ingezonden door Notorious_Roy. Er is volgens hem absoluut geen bewijs voor. En tot slot wil Sunshineboy zich makkelijk van het huishouden afmaken met de inzending dat de grootste mythe is dat mannen geschikt zijn om mee te helpen in het huishouden!

Aan de winnaars: Gefeliciteerd en het boek komt zo snel mogelijk jullie kant op!

 Natuurlijk niet!