Win Escape Room: The Game + uitbreidingsset

Na het overweldigende succes van Escape Room The Game Deel 1 en Deel 2, is er nu een gloednieuwe uitbreidingsset: Escape Room The Game – The Break-In. Deze keer probeer je met je medespelers niet uit een Escape Room te ontsnappen, maar juist in te breken. Kunnen jullie opnieuw goed samenwerken en het hoofd koel houden tijdens deze kunstroof?

Met deze gloednieuwe uitbreidingsset voor de basisspellen Escape Room The Game Deel 1 en Deel 2 ga je opnieuw de uitdaging aan. Vind de aanwijzingen en los de puzzels op om de ultieme kunstroof tot een goed einde te brengen.

De avond voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van de beroemde kunstenares Flora Galow ga jij met je team inbreken. Jullie willen haar nieuwste meesterwerk vervangen door een replica. Het publiek zal nooit weten of ze naar het echte meesterwerk kijken of naar de replica. Lukt het jullie om binnen de tijd in te breken en het kunstwerk te vervangen? Of verliezen jullie de strijd en worden jullie op heterdaad betrapt?

Wil jij Escape Room: The Game (Deel 2) + de nieuwe uitbreidingsset winnen? Check dan snel de prijsvraag. De winnaar krijgt in de loop van volgende week bericht.

Okay, leuk, ik doe mee!