Nieuwe James Bond zo goed als zeker

Het is zo als zeker. Verschillende bronnen durven het al zeker te zeggen:  Aaron Taylor-Johnson heeft de rol van James Bond aangeboden gekregen en zal deze week nog zijn contract gaan tekenen. 

In 2022 kwam de naam van de 33-jarige acteur voor het eerst naar voren om de afzwaaiende Daniel Craig op te volgen, naast die van onder andere Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill, Richard Madden en James Norton.

Bekend van 'Kick-Ass', 'The Avengers' en 'Bullet Train'
Eerder deed hij al in het geheim auditie en toen hem vorige week werd gevraagd of hij in de schoenen van 007 wilde stappen, zei hij: "Ik vind het charmant en geweldig dat men mij als dat personage ziet. Ik beschouw het als een groot compliment". Nu is volgens insiders de kogel door de kerk en komt EON Productions binnenkort met een grootse aankondiging.

Tevens ligt de studio, die de spionagethrillers al decennia maakt, op koers om dit jaar nog met de opnames te beginnen van het zesentwintigste deel. Die waren uitgesteld vanwege de Hollywoodstakingen van vorig jaar.

Laatste film bracht $775 miljoen dollar op
Craig legde zijn Walther PPK neer na No Time To Die in 2021 die eindigde met de schokkende climax waarin Bond stierf. Het is dus even afwachten waar in de tijdlijn het nieuwe verhaal gaat instappen.