Trailers kijken: de bioscoopreleases van week 25

Met slechts vier releases is de eerste bioscoopweek van de zomer er eentje met een bescheiden toevoeging aan het aanbod. Maar met de nieuwe films van Wes Anderson en Robert Rodriguez zitten er wél bekende namen tussen. 

Asteroid City

Asteroid City speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

Hypnotic

Detective Danny Rourke is vastbesloten om zijn vermiste dochter te vinden. Tijdens deze zoektocht raakt hij verstrikt in een duizelingwekkend web van misdaden die de werkelijkheid overstijgen en hem doen twijfelen aan alles en iedereen in zijn omgeving.

La ragazza del futuro

Naar een waargebeurd verhaal. Lia is een jonge vrouw die niet goed aard in het Sicilië van de jaren zestig met zijn oeroude gebruiken. Als op een avond een goede vriend haar dwingt tot het bedrijven van de liefde, moet ze volgens de heersende moraal trouwen om haar eer te redden. Ze accepteert dit niet en voor het eerst in de Italiaanse geschiedenis, trotseert een vrouw de sociale verwachtingen en gaat de strijd aan voor zelfbeschikking!

No Hard Feelings

Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie (Jennifer Lawrence) een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.