Geile kerel (64) neukt zijn jonge vrouw kapot

Een 43-jarige vrouw uit de Thaise provincie Chachoengsao zit in een niet al te beste positie. De arme vrouw kán niet meer. Ze is zwaar uitgeput, omdat haar 64-jarige echtgenote de hele dag zo geil is als boter.

Waar een vrouw met een oudere vent normaal dolblij zou zijn als haar vent haar regelmatig alle hoeken van de kamer laat zien, staat de Thaise in het verhaal het huilen nader dan het lachen. Haar echtgenoot heeft namelijk sinds kort een extract van kokosnoten ontdekt, dat in haar thuisland bekendstaat als de natuurlijke variant op Viagra. De anonieme vrouw doet sindsdien geen oog meer dicht.

Volgens de echtgenote stond ze al een poosje droog, want ja, haar kerel kon hem maar niet omhoog krijgen. Tot manlief ineens bedacht het sap van een kokosnoot te drinken. Hiervan kreeg de Thaienees een zo hoog libido, dat ze de hele dag lagen te rampetampen.

In het begin was het nog wel fijn, maar de taai-taaipop van de Thai bleef maar gaan. Zevenmaal per dag reeg hij zijn deerne aan zijn kloppende roede. De vrouw trekt het niet langer en zegt letterlijk enorm uitgeput te zijn.

"Tweemaal achter elkaar is niet genoeg voor hem", klaagt de vrouw in kwestie. "Hierna wil hij minstens nog drie, vier keer achter elkaar. Zelfs na een flink aantal keren rikkebokken, wil hij voor het slapengaan nog een keer erop."

Doodop en ten einde raad besloot ze aangifte te doen tegen haar eigen echtgenoot. De politie gaf haar het advies mee een balletje op te gooien bij haar echtgenoot. Het is helaas niet bekend hoe het gesprek heeft uitgepakt.

Volgens de lokale kokosnootsapverkoper (3x letterwaarde) is zijn magische middel niet aan te slepen. Niet verwonderlijk, omdat het goedje omgerekend slecht 55 cent kost. Volgens een arts kan het kloppen dat je een kloppende batsbajonet krijgt van kokosnootsap, maar is nog wel meer onderzoek nodig om het positieve effect te bewijzen.