Jong stel (25) neukt alleen op Valentijnsdag

James Phillips heeft gisteren de mooiste dag van het jaar beleefd. De 25-jarige Engelsman mocht er tijdens Valentijnsdag eindelijk weer op bij zijn eveneens 25-jarige verloofde. 14 februari is namelijk de enige dag van het jaar waarop het jonge stel met elkaar de liefde bedrijft.

Het stel leerde elkaar in januari 2019 kennen. Hoewel ze gek op elkaar zijn, spraken ze één ding met elkaar af. Valentijnsdag zal de enige dag in het jaar zijn waarop van bil wordt gegaan, totdat ze elkaar eindelijk het jawoord hebben gegeven. En tot hun trouwdag is het slechts eens per jaar feest.

Uiteindelijk heeft James in die twee jaar zijn verloofde slechts driemaal alle hoeken van de kamer laten zien. "Het klinkt misschien gek", vertelt verloofde Maria Simpson. "Maar dankzij ons valentijnspact groeien we dichter naar elkaar toe en zijn wij meer van elkaar geobsedeerd. Ik vind het prachtig, omdat we echt met elkaar verbonden zijn en er meer is dan seks."

Een ding scheelt: James hoeft niet jaarlijks met een bosje bloemen aan te komen op 14 februari. "Seks is een veel beter cadeau dan een bosje rozen. Wanneer wij seks hebben, is het geweldig. We kunnen dan ook niet wachten tot we eindelijk kunnen trouwen wanneer corona achter de rug is."

Gelukkig hoeft James nog maar een jaar op zijn handen te zitten. Het stel is namelijk van plan op Valentijnsdag 2022 te gaan trouwen. Niets staan hem vanaf dan nog in de weg om zijn vrouwtje iedere dag aan zijn spermaspeer te rijgen.