Juf (31) schaart scholiere van 18

Een 31-jarige lerares op een katholieke school in Birmingham is goed de lul. De Britse docente heeft namelijk een stomende seksrelatie gehad met een leerlinge van 18 lentes.

Het verhaal neemt ons mee naar september 2016. Gemma Beckett was in deze later zomerdagen lerares op het Henry Newman Catholic College in de Engelse metropool. Het meisje in kwestie – destijds jongvolwassen met haar achttien jaartjes – kwam toen bij Beckett in de klas.

De scholiere was nogal emotioneel, want haar moeder was onlangs overleden. De juf in dit verhaal, wier lesbische lustgevoelens werden aangewakkerd, bood het arme kind een troostende knuffel. Al snel sloeg de vonk over, en ze kregen een heftige affaire met elkaar.

De seksrelatie begon in 2017 heftige vormen aan te nemen, waarop de adolescente scholiere de school de rug toekeerde. In oktober van dat mooie jaar trok het meisje zelfs bij docente Beckett in. Waarschijnlijk had er geen haan naar gekraaid, als de school in kwestie in september 2019 geen anonieme tip had ontvangen over de relatie.

De juf, die sinds 2013 bij de school op de loonlijst stond, werd direct de laan uitgestuurd. Deze week moest Beckett voor de rechter verschijnen, alwaar zij alle handelingen heeft bekend. De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan in deze zaak.

*Uw verslaggever heeft zijn uiterste best gedaan een foto van de lerares te vinden. Helaas zonder succes, dus voorlopig nog geen 'NICE!' vanuit deze kant...