Jochie doet juf en krijgt pistool toe

De politie van Detroit heeft onlangs ene Jamee Hiatt in de kraag gevat. De 31-jarige lerares heeft namelijk herhaaldelijk de liefde bedreven met een 13-jarige scholier. Als cadeautje kreeg de jonge minnaar van de blondine een heus pistool, dat weldra werd ingezet bij een schietpartij.

Hiatt werd vorige maand al opgepakt wegens seks met een minderjarige. De knaap kwam als 11-jarige bij juf Hiatt in de klas op Leslie's Woodworth Elementary School.

Toen het ventje eenmaal was afgestudeerd aan de basisschool, kwam het tot een seksrelatie. Bij een hoorzitting werd al bekend dat de schooljuf 'zo vaak seks met het ventje had, dat hij het zich niet meer kan herinneren hoe vaak'.

De rechtszaak kreeg vorige echter een bizarre wending. Het blijkt nu dat Hiatt voor het kereltje een pistool heeft gekocht, dat later door hem werd gebruikt tijdens een schietpartij in het plaatselijke park. Omdat de onderwijzeres het vuurwapen had opgegeven als gestolen, wordt haar tevens het doen van een valse aangifte ten laste gelegd.

Hiatt moet nu terechtstaan wegens tal van feiten. Indien zij schuldig wordt bevonden, kan ze voor levenslang achter tralies belanden.