Jochie neemt juf anaal, juf zwanger

Vandaag bereikt ons een afschuwelijk verhaal uit Stratford, in de Amerikaanse staat Connecticut. Daar heeft een vijftienjarige jongen al sinds zijn twaalfde een seksrelatie met de nu 28-jarige hulpjuf Michelle Sulzicki. Niet alleen nam hij het blondje regelmatig via de achterdeur, ook heeft zij inmiddels een kind gekregen.

Plaats des onheils is Chapel Elementary School in Stratford. Op deze school voor speciaal basisonderwijs sloeg drie jaar geleden een vonkje over tussen het kwetsbare ventje en Sulzicki.

Sindsdien had het stel een twintigmaal seks met elkaar. Niet alleen gewoon missionaris, maar ook orale en zelfs anale seks. En dat vaak zonder condoom. Dit was allemaal mogelijk omdat de hulpjuf het ventje bijles gaf op zijn slaapkamer, terwijl zijn ouders nietsvermoedend in de huiskamer zaten.

Uiteindelijk raakte de hulpjuf zwanger en is ze inmiddels moeder van een dochter van vijf maanden. Na de bevalling besloot het jongetje uit de school te klappen tegenover andere onderwijzers, waarna het balletje is gaan rollen.

Sulzicki heeft zich gisterochtend zelf gemeld bij de politie. Op 3 november zal ze zich voor de rechter moeten verantwoorden.

De hulpjuf blijkt overigens keurig getrouwd. Desondanks is het kereltje bang dat hij de vader van haar kind is. Hij zal daarom een vaderschapstest ondergaan.

SulzickiDe juf verkrachtster in kwestie
(foto:Stratford Police Dpt.)