Juf (26) neukt 5 weken met scholier

Het 'geile juffen'-bericht van de dag neemt ons vandaag mee naar Geneva, in de Amerikaanse staat Illinois. De 26-jarige Lindsay P. Anderson, voormalig lerares op de Carpentersville Middle School, heeft namelijk een seksrelatie gehad met een jonge scholier. Na ruim vijf weken kwam er echter al weer een einde aan de bijzonder leerzame tijd.

Anderson kende de onbekende knaap toen zij doceerde aan de middelbare school van de jongen. In september vorig jaar nam zij echter ontslag.

Op 1 april jongstleden sloeg de vonk tussen het ventje en de ex-lerares over. Het was het begin van een korte, maar hevige relatie tussen de gewezen docente en het kereltje. Op 8 mei was de liefde al weer over.

De seksrelatie kwam aan het licht door de ouders van het mannetje. Zij hebben direct de politie ingeseind, die Anderson afgelopen vrijdag heeft gearresteerd. De voormalige juf moet op 4 juni voor de rechter verschijnen wegens seks met een minderjarige. Zij kan voor maar liefst 15 jaar op water en brood worden gezet.