Tienermeisjes woedend op Humberto Tan

Fans van One Direction zijn woedend op Humberto Tan. De tv-presentator kreeg er zaterdag op Twitter flink van langs nadat het veel fans niet gelukt was om kaartjes te bemachtigen voor de opnames van RTL Late Night waarin de Britse boyband te gast is.

Maandag 8 december komt de boyband op de buis bij RTL Late Night. Je zou denken dat het programma de gillende bakvisjes die de boyband adoreren daarmee van hun stoel zouden doen glibberen, maar niets bleek helaas minder waar. Zaterdagochtend bleek dat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar was waardoor veel fans van het vijftal, voornamelijk tienermeisjes, buiten de boot vielen.

Humberto Tan was zo dom om onder meer te twitteren dat de teleurgestelde fans klagen en dat het pas echt een wereldramp zou zijn als de mannen van One Direction helemaal niet meer zouden komen. Inmiddels weet hij wel beter, tienermeisjes aan het huilen maken die niks beters te doen hebben dan de hele dag haattweets de wereld inslingeren, dat is pas een wereldramp.

Een greep uit de tweetstorm die losgebarsten is: