Halle Berry zet trouwplannen in de koelkast

Halle Berry heeft haar trouwplannen op de lange baan geschoven. De actrice, die vorig jaar ten huwelijk werd gevraagd door Olivier Martinez, wil eerst haar verhuizing naar Frankrijk regelen. "Ik weet nog niet waar ik over een paar maanden woon, dat wil ik eerst geregeld hebben", vertelt Halle aan het blad In Style.

Berry wil met haar Franse geliefde en 4-jarige dochter Nahla naar Europa verhuizen. Daarvoor heeft ze toestemming nodig van een rechter, omdat Nahla's vader in de Verenigde Staten woont. Berry wil naar Frankrijk verkassen omdat ze daar minder last zou hebben van paparazzi. "Ik wil niet dat mijn dochter opgroeit tussen de roddeljournalisten."

Halle merkt een gedragsverandering bij haar kleuter. "Omdat we de hele tijd gevolgd worden, begint ze zich bijzonder te voelen. Dat is ze natuurlijk ook, maar ik wil dat ze leert dat ze speciaal is om wie ze is en niet vanwege haar beroemde ouders."

Hoewel de 46-jarige Berry nog totaal niet bezig is met haar bruiloft, weet ze wel wat ze wil. "Ik weet dat het een intieme trouwerij wordt", zegt Halle, die twee keer eerder eeuwige trouw beloofde. "Ik ben onlangs naar een bruiloft met 250 gasten geweest. Toen dacht ik: wow, dit is wel even een trouwerij. Dat heb ik nooit gehad of gewild."