Emma Stone in nieuwe Cameron Crowe komedie

Emma Stone gaat een rol spelen in de nieuwe romantische komedie van Cameron Crowe. Naar verluidt is de titel van de film Deep Tiki; een project waar Crowe al sinds 2008 mee bezig is maar wat nooit echt van de grond wist te komen, aldus Total Film.

Toentertijd zouden er rollen weggelegd zijn voor Ben Stiller en Reese Witherspoon. Waarom het project toen niet van de grond is gekomen is niet bekend.

De stijl van de film ligt in lijn met andere Crowe klassiekers als Jerry Maguire en Almost Famous. De synopsis luidde in 2008 als volgt: Een 37-jarige VS wapen consultant genaamd Brian Gilcrest, wordt door bijna iedereen uitgespuugd. Zijn enige vriend is een slimme supercomputer genaamd Jeremy. Als een antwoord op de agressieve houding van China, wordt Brian naar een militaire basis in Hawaii gestuurd om de lancering van een geheime satelliet te overzien.

Voordat de satelliet gelanceerd kan worden, moet het project eerst gezegend worden door de inheemse Hawaiianse raad van bestuur. Samen met de droge, humorloze Majoor Lisa Ng gaat Brian op pad om die zegen te ontvangen. Daarnaast komt Brian zijn jeugdliefde Tracy tegen, die samen met haar man en twee kinderen een vakantie viert op het eiland.