Torres wil winnen met Atlético

Ondanks de geruchten dat veel clubs Fernando Torres willen hebben, wil de Spaanse spits zelf er op dit moment niets van weten. Hij wil met Club Atlético de Madrid prijzen winnen.

Engelse clubs als Manchester United, Chelsea en Liverpool worden al langer in verband gebracht met Torres. Ook zijn rivaal Barcelona en het Italiaanse AC Milan geinteresseerd in de 23-jarige aanvoeder. De international blijft positief over de toekomst van Atlético, de club die al meer dan tien jaar geen grote prijs meer heeft gepakt.

"Ik geef de hoop niet op, dat doen wij Atletis nooit", aldus Torres in AS. "Ik denk niet aan weggaan. Het belangrijkste is dat je je goed voelt, en om prijzen te winnen moet je dat ook voelen. Als ik 28 ben heb ik zeker in de Champions League gespeeld; ook met Atlético." Volgens de spits is de Madrileense club de enige club waar hij aan denkt.

Torres kent geen geweldig seizoen, aangezien hij niet zo productief was als voorheen. Atlético staat zesde in La Liga, maar heeft dat vooral te danken aan blessureleed. Zo moest de club zowel Maxi Rodríguez als Martin Petrov een half jaar missen vanwege blessures. Beiden hebben hun training inmiddels hervat.