Uitslagen Dag 5 WK-20

Nadat er gisteren een rustdag was voor de spelers moesten vandaag de ploegen uit Poule B, C en D aan de bak.

Argentinie wist zich te revancheren van de 0-1 verliespartij in de eerste wedstrijd tegen de Verenigde Staten. De Argentijnen versloegen Egypte met 2-0. Man of the Match was Messi, de kleine aanvallende middenvelder was een doorn in het oog voor de Egyptenaars. Door de overwinning zijn de Argentijnen weer helemaal in de race voor een plaats in de volgende ronde.

China won ook zijn tweede wedstrijd, Oekraïne werd met 3-2 verslagen, waarvan twee van de in totaal vijf doelpunten uit een penalty kwamen. China beëindigde de wedstrijd met 10 man, nadat Ting Zhu tegenstander Sytnyk onderuithaalde in het strafschopgebied.

Nadat ze eerder met 0-7 onderuit gingen tegen Chili was ook Marokko een maatje te groot voor Honduras, de Marokkanen wonnen met 5-0. Bovendien speelde Honduras al na een kwartier met 10 man nadat Nery Turcios, eigendom van FC Groningen, met rood het veld mest verlaten.

Groep B

China - Oekraine 3-2
19' Vorobei 0-1
32' Ting Zhu 1-1
66' Chen Tao 2-1 penalty
70' Alijev 2-2 penalty
75' Peng Cui 3-2

Rood : Ting Zhu (Chn)

Panama - Turkije 0-1