THQ kondigt UP aan, gebaseerd op de Disney-Pixar-film

THQ heeft aangekondigd dat zij de game zullen uitbrengen naar de nieuwste film van Disney•Pixar, Up. De game is in ontwikkeling door THQ's Heavy Iron Studios, de mensen achter de filmgames van Ratatouille en WALL●E.

In het spel ga je op onderzoek uit in de diepe jungles van Zuid-Amerika, waar je alle vier de karakters uit de film zult meemaken: de exotische avonturier Carl Fredricksen, zijn jonge sidekick Russell, Dug de hond waar je wel van moet houden en Kevin de prehistorische vogel. Het spel kan ook coperatief gespeeld worden, waarbij heel de single-player met zijn tween doorleefd kan worden. Daarnaast bevat de game ook normale multiplayer, onder andere een mode waarin tot vier spelers elkaar uit de lucht moeten halen.

De game komt naar alle grote gameplatformen van dit moment, dus dat houdt in dat iedereen die een Mac, PC, PlayStation 2, 3, Portable, Nintendo DS, Wii of Xbox 360 dus van de game kan genieten. Voor de PC is ook al een demo te downloaden, en wel hier. Het spel wordt in het najaar verwacht hier in Nederland.