Ik zeg (n)iets

In de rubriek Plat Haags nemen TheGrandWazoo, Driek Oplopers, Petertjeprik, ArchEnemy en harry64 het Nederlandse politieke landschap onder de loep. Omdat TheGrandWazoo hedennacht is getroffen door een virusaanval, doet harry64 een extraatje.

Omdat Driekus en ik het min of meer eensch zijn met elkander valt er weinig te bekvechten. Dit is geheel de schuld van het Haagse schorem dat stiekem bij elkander kruipt om de aankomend überbaas van Rompuy en zijn vier peilers van totalitaire asosiale communistische controle te verkankeren... eh.. verankeren in de diverse landen. Iedereen even arm en alle macht en controle bij een kleine elite.

Er is ondertussen al wel een offensief gestart in de media om Wilders zoveel mogelijk in diskrediet te brengen, oude verdronken kalveren en koeien worden uit sloten en gedempte putten gedregd en vroegere vrienden insinueren vreemde vage zaken. Kennelijk is er bij de elitaire eurofielen veel aan gelegen om een duidelijke anti-EU-partij zoveel mogelijk te schaden.

Die elite is niet links of rechts maar gewoon centrum-zakkenvullend-ego. Zijn we ook meteen van dat links- of rechtsaf geziek en gezeik in de comments af. Kijk dus even uit waar je je stem aan geeft op 12 september, die gaat hopelijk bepalen of de EU kan gaan oogsten in de Nederlandse pensioenfondsen, of dat wij die oogst nog even laten rijpen voor het eigen volk.

Ik had er zelfs al een liedje over gemaakt, het heeft helaas de Bilderbergtoptien niet gehaald. Voor een ieder die een ooggeklepte tunnelteevee heeft, staat hier onder het target van de EU in extra hardcore ABN nietzijnde de bank.

De insertie van metaforen die niet equivalent zijn met Griekse oude vazen, maakt dat de maatschappij dat ben jij, een negatieve cohesie ondergaat. Het heeft er alle schone schijn van dat dit tij niet valt te keren. De collectieve expansie van woorden die een exponentieel inhoudelijk vacuüm als volumineuze massa belichamen, domineren steeds frequenter het publieke mondiale gebied.

Dit zou een intensieve permanente verstoring van de status quo van de maatschappelijk gedefinieerde kaders van tekstuele omlijningen met zeer hoge intensiteit revolutioneren. De daar mee gepaard gaande regressie vormt een niet te onderschatten stimulatie van de agressief georiënteerde vocabulaire progressieve processen.

De geprefereerde leidende emotioneel gestuurde behoeftes van de besturende minderheden zouden door onwenselijke associaties binnen het vacuüm van de sociaal economische condities, tot een onwenselijke de- of her- harmonisering van definietes en defiwelles escaleren.

Het daarmee gepaard gaande verlies van samenhang van de geprogrammeerde voorkeurs-constructie in de bewustzijns-interpretatie van de massa's zou kunnen resulteren in communicatieve onjuistheden dat Gramineae bijvoorbeeld niet langer spectraal functioneert op 690 nM, maar dat de de Gramineae wordt geherinterpreteerd als zijnde refecterend op 530 nM.

Deze vanuit het massale individu sterk existerende behoefte moeten wij niet willen nastreven daar dit niet alleen de nationale en Europese maar zelfs de internationale vermogende minderheden ernstig kan schaden.

Ik doe bij deze dan ook een intensief appel op uw emotioneel-sociale rechtschapenheid om dit fragiele momentum te beschermen tegen het onbeschaafd fulmineren van nationalistisch populistische metaforen. De vermogende minderheden binnen onze sociaal-economische eenheid danken u.