Kinderspecial: Peuter-DVD's en Zomertips

We beginnen met wat DVD's voor de allerkleinsten. Baby Einstein is een serie DVD's voor baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Het is een kennismaking met kunst, muziek, taal, natuurwetenschappen en de natuur voor de allerkleinsten. Gemaakt door een moeder vanuit het gezichtspunt van een baby. De serie is al vele malen bekroond. De gedachte achter Baby Einstein is dat baby’s van nature nieuwsgierig zijn. Ze zijn gefascineerd door beeld en geluid. Ieder nieuw moment is een ontdekkingsreis door de wereld om hen heen. We bekeken de volgende 3 DVD's in deze serie;

Baby Einstein – Taal Lesjes
Liedjes, woordjes en allerlei geluidjes.
Als uw baby brabbelt hoort u de grappigste woordjes. Woordjes die iedere keer weer nieuw en verrassend zijn. Het leuke en leerzame aan Baby Einstein – Taal Lesjes zijn de zeven talen die de baby beluistert. Talen met ieder een eigen, bijzonder geluid. De liedjes die worden gezongen zijn overal ter wereld bekend en eenvoudig mee te zingen. Dat maakt het kijken extra leuk. De kleuren en voorwerpen in de fimpjes zijn herkenbaar en stimuleren de fantasie. Kijk hoe uw hummeltje vrolijk brabbelt als het treintje voorbij rijdt. Alle filmpjes verlopen in kalm tempo, zodat zelfs het kleinste oogje het avontuur goed kan volgen. Deze DVD is geschikt voor 0 tot 2 jaar.



Baby Einstein – Baby Mozart Muziek Festijn
Uit meerdere onderzoeken blijkt dat klassieke muziek een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de baby. Het stimuleert de hersenen en heeft een positief effect op het denkvermogen, de creativiteit en fantasie van uw kleintje. De klassieke muziek op Baby Einstein – Baby Mozart is speciaal samengesteld voor de allerkleinste oortjes: vrolijk, laagdrempelig en... rustgevend! De filmpjes bij de muziek zijn kleurrijk en hebben allerlei herkenbare thema’s. Bovendien stralen ze rust uit zodat zelfs het kleinste hummeltje het avontuur goed kan volgen. Deze DVD is geschikt van 0 tot 3 jaar.

Baby Einstein – Baby Van Gogh Allemaal Kleurtjes
Rood, groen, geel; een kinderoog ontdekt iedere dag allerlei kleuren. Baby Einstein – Baby van Gogh neemt de allerkleinste mee op een vrolijke, fascinerende en leerzame ontdekkingsreis door kleurenland!
In korte filmpjes komen op speelse wijze allerlei kleuren aan bod, begeleid door klassieke muziek. Niet alleen werken deze filmpjes rustgevend, maar prikkelen ook de fantasie en creativiteit van het kleintje. En u zult zien dat wanneer het grappige poppetje, het kleurrijke bloemetje of babyvriendje voorbij komt, het kindje keer op keer verrast gaat brabbelen. Deze DVD is geschikt van 0 tot 3 jaar.