Party Review: Defqon 1

Succes?

Wat betreft de muziek kunnen we kort zijn, die was uitstekend. Een zeer groot aantal namen uit binnen- en buitenland hebben ervoor gezorgd dat de 25.000 bezoekers zich geen minuut hoefden te vervelen.

De sfeer was gedurende vrijwel het hele festival ontzettend goed. Jammer om te merken dat er nog steeds mensen zijn die veel geld betalen om te laten zien dat enige intelligentie ver te zoeken is (rot op met je voetbalfanatisme en rot op met je agressiviteit, probeer het eens zonder drank en pillen of blijf een volgende keer lekker thuis), ik ben blij dat de meeste bezoekers niets van deze flashback naar de oertijd hebben hoeven merken.


Faciliteiten zijn altijd een teer punt, maar op Defqon 1 over het algemeen prima geregeld. Zoals eerder genoemd zijn er piektijden en tijdens de piektijden kan het weleens lastig zijn om binnen te komen, munten te halen en/of naar de wc te gaan. Gelukkig bleven bij de catering en toiletten extreem grote rijen uit en was het buiten de piekuren prima te doen om muntjes en/of eten te halen.


Conclusie

Defqon 1 mag gerust een groot succes genoemd worden. De uitstekende sfeer, prima locatie en zeer sterke line-up betekende een succesvolle dag. De gemoedelijke sfeer en enthousiasme van het publiek in de diverse areas zijn hier getuige van. Was je er niet bij, dan kan ik je een volgende Defqon 1 van harte aanbevelen.

Defqon 1 krijgt van mij een 8.5