DVD Review: Rooyackers, Kamps en Kamps

Over de DVD

Naast de twee eerder genoemde shows bevat de DVD nog een aantal leuke extra's. Zo zijn de promofilmpjes voor beide voorstellingen terug te vinden. Ook zijn er een flink aantal 'deleted scenes' uit beide shows op de DVD gezet. Het is leuk om te zien welke grappen de uiteindelijke TV-versie van de shows niet gehaald hebben. Ook is er als geintje nog een 'making of the publieksbloopers' opgenomen: nogal flauw, maar erg melig is het om te zien hoe enkele bloopers in scene worden gezet.

Als laatste extra (maar zeker niet de minste!) is er aan de voorstellingen een extra audiotrack toegevoegd met commentaar van de drie mannen op de beide shows. Het is zeer vermakelijk om te horen hoe de heren zichzelf en het publiek belachelijk maken. Ook geven ze achtergrondinformatie en leggen ze het verhaal achter bepaalde grappen uit. Een leuke toevoeging dus!

Conclusie

Rooyackers, Kamps en Kamps hebben met deze DVD een leuk en onderhoudend schijfje uitgebracht. De shows zijn misschien niet altijd even grappig, maar de extra's op de DVD maken een hoop goed. Rooyackers, Kamps en Kamps 1+2 krijgt van mij daarom een 7,5.

Meer informatie? Kijk op de officiële (en overigens erg leuke) website van Rooyackers, Kamps en Kamps: http://www.cabaretsex.nl

GenreCabaret
UitgeverHummelinck Stuurman Producties
Regio2 (PAL)
Releasedatum10-05-2003
Kijkwijzer
Beeldformaat4:3 letterbox
AudiosporenDolby Digital 2.0 (Stereo)